joi, 13 noiembrie 2008

Sa privim inainte!

De curand, am mers impreuna cu senatorul Ion Radoi si Anca Opre la Fratesti. Oamenii ne-au vorbit deschis despre problemele si nemultumirile lor, generate, evident, de PD-L, UDMR si PNL-partidele care au condus tara in ultimii patru ani.
Vreau sa va spun ca situatia este tragica in Fratesti, insa din pacate nu este o situatie izolata in judetul nostru. Reteaua de apa potabila este nefunctionala, santurile fluviale sunt neamenajate, dispensarul comunal este in paragina, ajutorul social se tot lasa asteptat de cateva luni, iar primarul a uitat complet de promisiunile din campanie si acum le tranteste efctiv usa in nas.
Sunt aproape de locuitorii fiecarui sat din judetul Giurgiu si cunosc detaliat fiecare problema. Am fost prefect al judetului timp de patru ani si am incercat sa rezolv cat mai multe dintre problemele oamenilor. Sa fiti convinsi ca si acum ma voi implica activ in rezolvarea tuturor necazurilor cu care va confruntati. Voi, oamenii, sunteti cei care hotarati si care aveti puterea sa schimbati in bine lucrurile. PSD are solutii pentru problemele dumneavoastra, pentru ca PSD este singurul partid caruia ii pasa de oameni.

Niciun comentariu: